• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Easy Sourdough Starter Guide скачать в хорошем качестве

Easy Sourdough Starter Guide 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Easy Sourdough Starter Guide
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Easy Sourdough Starter Guide в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy Sourdough Starter Guide или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Easy Sourdough Starter Guide в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Easy Sourdough Starter Guide

Having a reliable Sourdough Starter is an essential for any serious baker. You can ask a friend to borrow some of theirs, but it's super easy to make your own. I've broken my process down into three stages to make it easy and demystify the process. ☕Enjoy this content and want to show support? Consider buying me a "coffee" here: https://ko-fi.com/BrianLagerstrom 📸INSTAGRAM:   / brian_lagerstrom   *MY GEAR* 👋🏼Shop my new Lagerstrom 8" Chef's Knife Here: https://brianlagerstrom.com/shop ESCALI DIGITAL SCALE: https://amzn.to/30bNZO3 CHALLENGER BREAD PAN: https://challengerbreadware.com/produ... ^not shown in video, but my preferred bread baking vessel, at the moment ▶️ USE YOUR NEW STARTER WITH THESE VIDEOS No Knead Sourdough:    • NO KNEAD Tartine Sourdough Bread   Tartine Whole Wheat Sourdough:    • TARTINE WHOLE WHEAT SOURDOUGH BREAD   Tartine Country Loaf:    • TARTINE SOURDOUGH BREAD | Making the Loaf ...   5 Tips for better Sourdough:    • 5 Tips For Better Sourdough   RECIPE CAPTURE STAGE •DAY 1 (hour 0) Into a tall container with a lid, measure 150g of filtered or distilled room temperature (68°-78°F or 20°-25°C) water and 100g of whole grain rye flour. Stir. Place a lid on the container, loosely, and let sit at room temperature. •DAY 2 (24 hours later) Remove/discard 1/2 of the rye flour/water mixture from yesterday (you don't need to be super precise at this point). Into your container with the remaining 1/2 of the mixture, add 150g room temp water and 100g whole grain rye flour. Stir to combine. Cover loosely and let sit at room temperature. CULTIVATE STAGE •DAY 3 (24 hours later, 48 hours into the process) Measure 75g of your flour/water starter mix from yesterday and discard the rest . Return only the 75g of starter to your jar and add 75g of room temperature water, 35g of all purpose flour, and 35g of rye flour. Stir and cover with a loose lid. Let sit at room temperature. •DAY 4 (24 hours later, 72 hours into the process) Repeat process from day 3. •DAY 5 (24 hours later, 96 hours into process) Repeat process from day 3. MAINTENANCE STAGE •DAY 6 (24 hours later, 120 hours into process) Your starter is now ready to use for baking. To maintain it (from this point through forever), measure 25g of starter from the day before and discard the rest. To that 25g of starter, add 50g room temp water and 50g ap flour. Stir, cover with a loose lid and let sit at room temperature. Do this daily, every 24 hours, to maintain your starter if you're a casual baker. If you bake a lot OR if you've had your starter in the fridge and you need to get it ready to bake again, feed once every 12 hours. If you’re not baking often, keep your starter covered in the fridge and feed once monthly. When bringing it back into active rotation, feed it once every 12 hours for a couple of days until it’s bubbling and active again. Chapters: 0:00-1:19 Intro 1:20-2:53 Ingredients/What You'll Need 2:54-4:09 Capture Stage 4:10-6:01 Cultivation Stage 6:02 Maintenance Stage #sourdoughstarter #wildyeaststarter #sourdough || MUSIC || –––––––––––––––––––––––––––––– bensound.com –––––––––––––––––––––––––––––– **DISCLAIMER: Some links in this description may be affiliate links. If you buy any of these products using these links I'll receive a small commission at no added cost to you. All links are to products that I actually use or recommend. Thank you in advance for your support!

Comments
  • YOUR FIRST SOURDOUGH (Sourdough Bread For Complete Beginners) 4 года назад
    YOUR FIRST SOURDOUGH (Sourdough Bread For Complete Beginners)
    Опубликовано: 4 года назад
  • ЗАКВАСКА ПРОТИВ ДРОЖЖЕЙ 2 недели назад
    ЗАКВАСКА ПРОТИВ ДРОЖЖЕЙ
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Easy Sourdough Starter Guide: Just Flour & Water! 1 год назад
    Easy Sourdough Starter Guide: Just Flour & Water!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Overhydration - The ROOT of All Sourdough Problems? (6 Indicators) 1 год назад
    Overhydration - The ROOT of All Sourdough Problems? (6 Indicators)
    Опубликовано: 1 год назад
  • I Made a Sourdough Starter Like They Did 100 Years Ago — No Measuring, No Recipe 7 месяцев назад
    I Made a Sourdough Starter Like They Did 100 Years Ago — No Measuring, No Recipe
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать. 1 год назад
    Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать.
    Опубликовано: 1 год назад
  • КАК СДЕЛАТЬ ЗАКВАСКУ ДЛЯ ВЫПЕКАНИЯ ХЛЕБА /ЗАКВАСКА НА РЖАНОЙ МУКИ @obovsemsmarusya 4 года назад
    КАК СДЕЛАТЬ ЗАКВАСКУ ДЛЯ ВЫПЕКАНИЯ ХЛЕБА /ЗАКВАСКА НА РЖАНОЙ МУКИ @obovsemsmarusya
    Опубликовано: 4 года назад
  • Понимание закваски | кормление, соотношения, закваска, когда использовать, чем кормить 5 лет назад
    Понимание закваски | кормление, соотношения, закваска, когда использовать, чем кормить
    Опубликовано: 5 лет назад
  • The Easiest Actually Good Sourdough Bread (No Mixer) 1 год назад
    The Easiest Actually Good Sourdough Bread (No Mixer)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Хлеб на закваске | Пошаговый рецепт 5 лет назад
    Хлеб на закваске | Пошаговый рецепт
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как я подкармливаю закваску | Как поддерживать закваску в хорошем состоянии 3 года назад
    Как я подкармливаю закваску | Как поддерживать закваску в хорошем состоянии
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Ultimate Sourdough Starter Guide 7 лет назад
    The Ultimate Sourdough Starter Guide
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Больше не покупайте хлеб! Всего 3 ингредиента! Соседи сохраняют этот рецепт! 3 месяца назад
    Больше не покупайте хлеб! Всего 3 ингредиента! Соседи сохраняют этот рецепт!
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Я подкармливаю закваску раз в неделю прямо из холодильника // ЕЖЕНЕДЕЛЬНАЯ РАБОТА С ЗАКВАСКОЙ 1 год назад
    Я подкармливаю закваску раз в неделю прямо из холодильника // ЕЖЕНЕДЕЛЬНАЯ РАБОТА С ЗАКВАСКОЙ
    Опубликовано: 1 год назад
  • 1 Тесто 3 Буханки 2.0 (Я сделал свой лучший рецепт хлеба еще проще) 2 года назад
    1 Тесто 3 Буханки 2.0 (Я сделал свой лучший рецепт хлеба еще проще)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Закваска — простой способ, который действительно работает с меньшим количеством муки 4 года назад
    Закваска — простой способ, который действительно работает с меньшим количеством муки
    Опубликовано: 4 года назад
  • 18 Sourdough Basics YOU Should Know 11 месяцев назад
    18 Sourdough Basics YOU Should Know
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту 1 месяц назад
    БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • TWO reasons your sourdough doesn't SPRING like this 👆 4 года назад
    TWO reasons your sourdough doesn't SPRING like this 👆
    Опубликовано: 4 года назад
  • Мощность закваски: что происходит, когда вы используете больше или меньше закваски? 10 месяцев назад
    Мощность закваски: что происходит, когда вы используете больше или меньше закваски?
    Опубликовано: 10 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5