• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

THE BEST SCHWARZBROT RECIPE - 100% AUTHENTIC GERMAN BREAD скачать в хорошем качестве

THE BEST SCHWARZBROT RECIPE - 100% AUTHENTIC GERMAN BREAD 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
THE BEST SCHWARZBROT RECIPE - 100% AUTHENTIC GERMAN BREAD
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: THE BEST SCHWARZBROT RECIPE - 100% AUTHENTIC GERMAN BREAD в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно THE BEST SCHWARZBROT RECIPE - 100% AUTHENTIC GERMAN BREAD или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон THE BEST SCHWARZBROT RECIPE - 100% AUTHENTIC GERMAN BREAD в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



THE BEST SCHWARZBROT RECIPE - 100% AUTHENTIC GERMAN BREAD

This is how you make an authentic and amazing German Bread: Schwarzbrot. Using this recipe you will master making this superb tasting bread. This is the bread we Germans love and it features amazing taste and an excellent crust. First of all - sorry international audience and hello Nordics and Germans. To the outside world this seems like a crime against bread craftsmanship, but to us this one of the best breads that we enjoy. We typically eat a lot rye flour and this bread consists of exactly that, rye flour and even more rye seeds. That's what "Korn an Korn" translates to, seed to seed. "Schwarzbrot" translated to "Black bread", because of the black color. The color is coming from both the rye flour and typically a little bit of molasses or malt that is being added. I love to bake this recipe since I can use a lot of discard starter that I have at hand. Plus - it is probably one of the easiest to make breads that I could think of. No kneading, mostly just stirring the ingredients. Ingredients: 400 grams sourdough starter (can be discard) 400 gram of rye seeds 200 grams of rye flour 200 grams of water 8 grams of salt Instructions: 1. Mix together all the ingredients 2. Stir until they are homogenised 3. Place in a covered pot, wait until doubled in size 4. Spray/coat your loaf pan in olive oil 5. Add oats and spread them across the loaf pan 6. Toss in the dough, spread it out 7. Cover the loaf pan 8. Wait at least 2 hours until you see the dough rose/increased in size. You could bake it now, or... 9. Take the dough and place it for another 8 hours in the fridge 10. Preheat the oven to 230°C 11. Place the loaf inside, cover with tin foil, or have a loaf pan with a cover 12. After around 30 minutes remove the tin/cover 13. Bake until temperature in the center of the loaf is 95°C. Took me an hour to get there Flour I am using: Blog article on different flours in Germany: https://thbrco.io/blog-flour Drax Mühle Manitoba flour 14% protein: https://thbrco.io/drax-flour For ze Germans - T550 at Rewe 11-12% protein: https://thbrco.io/rewe-aurora Mulino Padano 15% protein: https://thbrco.io/mulino-flour Follow me here too: Github: https://thbrco.io/github Instagram: https://thbrco.io/instagram My blog: https://thbrco.io/blog My website: https://thbrco.io/homepage Reddit: https://thbrco.io/reddit Telegram: https://thbrco.io/telegram Tiktok: https://thbrco.io/tiktok Hoodies/T-Shirts: The bread themed T-Shirts/Hoodies I designed and wear: https://thbrco.io/bread-shirts-hoodies Tools: Banneton proofing basket (25cm length, 15cm width, 8.5cm height): https://thbrco.io/banneton Cooling rack: https://thbrco.io/cooling-rack Dough scraper: https://thbrco.io/dough-scraper Dutch oven for batards (Challenger Bread Pan): https://thbrco.io/dutch-oven-batards Dutch oven round (Lodge): https://thbrco.io/dutch-oven-round Dutch oven with glas lid (Brovn): https://thbrco.io/dutch-oven-glas-lid Infrared thermometer: https://thbrco.io/infared-meter Loaf pan (30cm length x 12cm width x 9cm height): https://thbrco.io/loaf-pan-regular Loaf pan with lid (34cm length, 13cm width, 12cm height): https://thbrco.io/loaf-pan-lid No stick spray (vegetable based): https://thbrco.io/non-stick-spray pH meter to check acidity: https://thbrco.io/ph-meter Weck starter jars: https://thbrco.io/weck-jars Useful videos: Debaked ep. 1 - Pizza journey to Napoli: https://thbrco.io/debaked-napoli Debaked ep. 2 - Journey to a flour mill: https://thbrco.io/debaked-flour-mill Discard starter bread: https://thbrco.io/discard-starter-bread Fermentation time table: https://thbrco.io/fermentation-time-t... Make your starter more active: https://thbrco.io/more-active-starter Recommend sourdough bread recipe: https://thbrco.io/sourdough-recipe Sourdough starter: https://thbrco.io/make-sourdough-starter Chapters: 0:00 Intro 1:30 Making the dough 4:18 Shaping the dough 6:00 Baking the bread #germanbread #schwarzbrot

Comments
  • The Last German Bread Recipe You Ever Need (Mischbrot) 6 лет назад
    The Last German Bread Recipe You Ever Need (Mischbrot)
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Опасный пекарь в большом тандыре 150 градусов | Выпечка самого сложного хлеба | Чистая жизнь 3 года назад
    Опасный пекарь в большом тандыре 150 градусов | Выпечка самого сложного хлеба | Чистая жизнь
    Опубликовано: 3 года назад
  • I Made Donuts for Los Tigres Del Norte — Wait til you see their reaction! 7 часов назад
    I Made Donuts for Los Tigres Del Norte — Wait til you see their reaction!
    Опубликовано: 7 часов назад
  • Schwarzbrot aus dem eigenen Ofen - Das beste Schwarzbrot Rezept 2 года назад
    Schwarzbrot aus dem eigenen Ofen - Das beste Schwarzbrot Rezept
    Опубликовано: 2 года назад
  • Amazing Overnight Sourdough Bread For Lazy People 4 года назад
    Amazing Overnight Sourdough Bread For Lazy People
    Опубликовано: 4 года назад
  • Без грязной посуды! Готовлю любимый хлеб в лотке для яиц 2 года назад
    Без грязной посуды! Готовлю любимый хлеб в лотке для яиц
    Опубликовано: 2 года назад
  • Прекратите покупать хлеб, приготовьте деревенский хлеб по этому рецепту. Хлеб с альвеолами. 4 года назад
    Прекратите покупать хлеб, приготовьте деревенский хлеб по этому рецепту. Хлеб с альвеолами.
    Опубликовано: 4 года назад
  • Pain Norvégien, Un pain facile sans façonnage à la maison ! Ma recette de pain norvégien au TOP ! 3 года назад
    Pain Norvégien, Un pain facile sans façonnage à la maison ! Ma recette de pain norvégien au TOP !
    Опубликовано: 3 года назад
  • Из какой муки получается лучший хлеб? Я перепробовала все! 2 года назад
    Из какой муки получается лучший хлеб? Я перепробовала все!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Немецкий ржаной хлеб с семечками | Kornbeißer Brot 6 лет назад
    Немецкий ржаной хлеб с семечками | Kornbeißer Brot
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 3000 Types Of Bread - What Makes German Bread So Special? | Food Secrets Ep. 7 4 года назад
    3000 Types Of Bread - What Makes German Bread So Special? | Food Secrets Ep. 7
    Опубликовано: 4 года назад
  • Overhydration - The ROOT of All Sourdough Problems? (6 Indicators) 1 год назад
    Overhydration - The ROOT of All Sourdough Problems? (6 Indicators)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Das ist neu! Dieses Brot wird in einem alten deutschen Dorf hergestellt. Meine Großmutter zeigte mir 1 год назад
    Das ist neu! Dieses Brot wird in einem alten deutschen Dorf hergestellt. Meine Großmutter zeigte mir
    Опубликовано: 1 год назад
  • Schwarzbrot selber backen 7 лет назад
    Schwarzbrot selber backen
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки) 1 год назад
    Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки)
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Best Discard Starter Bread - Amazing German Bread With Zero Waste 5 лет назад
    The Best Discard Starter Bread - Amazing German Bread With Zero Waste
    Опубликовано: 5 лет назад
  • БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту 4 недели назад
    БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту
    Опубликовано: 4 недели назад
  • How to Make Pumpernickel Bread | Flour, Water, Salt, No Leavening 2 года назад
    How to Make Pumpernickel Bread | Flour, Water, Salt, No Leavening
    Опубликовано: 2 года назад
  • Un jour dans une pâtisserie française〈 Pâtisserie Yann 〉+ Recette du flan parisien 2 года назад
    Un jour dans une pâtisserie française〈 Pâtisserie Yann 〉+ Recette du flan parisien
    Опубликовано: 2 года назад
  • Ржаной хлеб на закваске, 100% цельное зерно 4 года назад
    Ржаной хлеб на закваске, 100% цельное зерно
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5