• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Pot Roasted Pork Shoulder with 'Three-Cup' Sauce скачать в хорошем качестве

Pot Roasted Pork Shoulder with 'Three-Cup' Sauce 1 год назад

w2 kitchen

w2kitchen

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Pot Roasted Pork Shoulder with 'Three-Cup' Sauce
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Pot Roasted Pork Shoulder with 'Three-Cup' Sauce в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Pot Roasted Pork Shoulder with 'Three-Cup' Sauce или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Pot Roasted Pork Shoulder with 'Three-Cup' Sauce в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Pot Roasted Pork Shoulder with 'Three-Cup' Sauce

We’re preparing a flavour-packed, pot-roasted pork shoulder using only three main ingredients: soy sauce, Shaoxing wine, and mirin. The pork is slow-cooked for three hours, resulting in tender, juicy meat with a delicious glaze. Learn how to choose the perfect pork cut, sear it for maximum flavour, and create a rich jus. Inspired by the classic “three-cup chicken” dish, this recipe is simple yet packed with complex flavours. Ideal for an easy and satisfying meal! Ingredients 1 pork shoulder (approx. 1.5–2 kg), preferably close to the neck for better marbling 0.6% of the pork’s weight in salt 60 ml soy sauce (or a mix of light and dark soy sauce, 50/50) 120 ml Shaoxing wine (or substitute with dry sherry) 120 ml mirin (or substitute with a dessert wine such as port) (The above ratio is the recommended starting point. It is important to taste frequently as these three products can vary greatly in flavours.) Optional Ingredients 1 thumb-sized piece of ginger, sliced 3-4 whole garlic cloves, skin on 2-3 scallions, white part only, cut to fit the pot 1 star anise Directions 1. Generously salt the pork shoulder (0.6% of its weight in salt) and let it rest uncovered in the fridge for at least a few hours, or up to 3 days. This will allow the meat to season and the surface to dry for better browning. 2. Preheat a large pot on medium-high heat. Add a small amount of vegetable oil. Sear the pork shoulder on all sides (except for the skin side) until deeply browned, about 5–7 minutes per side. Once browned, skim off excess fat if necessary. 3. Add optional aromatics: ginger, garlic, scallion whites, and star anise. Let them sauté briefly to release their flavours. 4. Add the mirin, scraping up any browned bits from the pot. Once the mirin thickens slightly, add the Shaoxing wine. Finally, add the soy sauce, stirring everything together. Add enough water (or additional Shaoxing wine for a richer dish) to cover about two-thirds of the pork shoulder. How much liquid to add is highly dependent on pot size (it is ideal to use the smaller pot that fits the pork). It is important to note that the pork has been seasoned. If more flavour is desired, increase the volume of mirin and Shaoxing wine, but be cautious with adding more soy sauce. 5. Preheat the oven to 150°C. Bring the liquid in the pot to a simmer. Remove the star anise then transfer the pot to the oven, uncovered, and braise for 3 hours. Flip the pork every 30 minutes to ensure even cooking and browning. 6. After 3 hours, remove the pot from the oven and let the pork rest for about 5 minutes. Strain the cooking liquid into a pan and simmer to reduce it into a glaze. Skim off excess fat, but leave some for richness. Carve the pork shoulder and serve with the reduced jus. ____ Follow us on Instagram:   / w2kitchn   #W2Kitchen #potroast #porkshoulder

Comments
  • Тушеная свиная грудинка с фасолью — в стиле кассуле с кремовой фасолью и хрустящей корочкой 1 год назад
    Тушеная свиная грудинка с фасолью — в стиле кассуле с кремовой фасолью и хрустящей корочкой
    Опубликовано: 1 год назад
  • Максимальное тушение коллагеном — бычий хвост, сухожилия и ноги 2 месяца назад
    Максимальное тушение коллагеном — бычий хвост, сухожилия и ноги
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Coconut Bolognese with Lemongrass & Galangal 1 год назад
    Coconut Bolognese with Lemongrass & Galangal
    Опубликовано: 1 год назад
  • Crispy Juicy Tender Pork Shoulder - #roastpork 2 года назад
    Crispy Juicy Tender Pork Shoulder - #roastpork
    Опубликовано: 2 года назад
  • Mapo Roux Braised Beef – Where Sichuan Meets French Cooking Techniques 11 месяцев назад
    Mapo Roux Braised Beef – Where Sichuan Meets French Cooking Techniques
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Свиные отбивные с луком по-гонконгски | Почему это работает с Лукасом Сином | Food52 1 год назад
    Свиные отбивные с луком по-гонконгски | Почему это работает с Лукасом Сином | Food52
    Опубликовано: 1 год назад
  • Говяжьи ребрышки, отмеченные звездой Мишлен, в домашних условиях 2 месяца назад
    Говяжьи ребрышки, отмеченные звездой Мишлен, в домашних условиях
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Escoffier’s Beef Bourguignon – A Faithful Recreation of the Original 1903 Recipe 11 месяцев назад
    Escoffier’s Beef Bourguignon – A Faithful Recreation of the Original 1903 Recipe
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Самые нежные медальоны из свинины в кремовом пряном соусе — это наслаждение в каждой ложке! 5 месяцев назад
    Самые нежные медальоны из свинины в кремовом пряном соусе — это наслаждение в каждой ложке!
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Oven Roast Pork Picnic Shoulder - Easy, Crispy, Under $10 3 года назад
    Oven Roast Pork Picnic Shoulder - Easy, Crispy, Under $10
    Опубликовано: 3 года назад
  • ЭТО жаркое лучше, чем говядина по-бургундски 1 год назад
    ЭТО жаркое лучше, чем говядина по-бургундски
    Опубликовано: 1 год назад
  • 🐽 Рецепт жареной свинины Чар Сиу во фритюрнице по-китайски (空炸叉粵) с соусом Ли Кум Ки (李锦记) | Стой... 5 лет назад
    🐽 Рецепт жареной свинины Чар Сиу во фритюрнице по-китайски (空炸叉粵) с соусом Ли Кум Ки (李锦记) | Стой...
    Опубликовано: 5 лет назад
  • EASY Air Fryer Char Siu Chicken - Chinese BBQ Chicken 2 года назад
    EASY Air Fryer Char Siu Chicken - Chinese BBQ Chicken
    Опубликовано: 2 года назад
  • Самая хрустящая свиная грудинка 1 год назад
    Самая хрустящая свиная грудинка
    Опубликовано: 1 год назад
  • Спагетти болоньезе в одной кастрюле на одного за 30 минут 1 год назад
    Спагетти болоньезе в одной кастрюле на одного за 30 минут
    Опубликовано: 1 год назад
  • Ребрышки по-кантонски с соусом из черной фасоли (стиль димсам) 3 года назад
    Ребрышки по-кантонски с соусом из черной фасоли (стиль димсам)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как приготовить прекрасную свинину под соусом мисо. 1 год назад
    Как приготовить прекрасную свинину под соусом мисо.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Ultimate Bolognese Sauce – My Two-Day Meat-Sauce Recipe 1 год назад
    Ultimate Bolognese Sauce – My Two-Day Meat-Sauce Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Рецепт петуха в вине — классическая французская кухня 3 недели назад
    Рецепт петуха в вине — классическая французская кухня
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Cider-Braised Pork Shoulder | Easy, Tender Pork with Creamy Cider Sauce | Food Wishes 8 лет назад
    Cider-Braised Pork Shoulder | Easy, Tender Pork with Creamy Cider Sauce | Food Wishes
    Опубликовано: 8 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5