• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How Le Bernardin’s Executive Pastry Chef Turned a Coconut into an Edible Work of Art – Sugar Coated скачать в хорошем качестве

How Le Bernardin’s Executive Pastry Chef Turned a Coconut into an Edible Work of Art – Sugar Coated 6 years ago

eater

eater.com

food

restaurant

dining

dish

foodie

chef

foodshow

pastry

le bernardin

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How Le Bernardin’s Executive Pastry Chef Turned a Coconut into an Edible Work of Art – Sugar Coated
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How Le Bernardin’s Executive Pastry Chef Turned a Coconut into an Edible Work of Art – Sugar Coated в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How Le Bernardin’s Executive Pastry Chef Turned a Coconut into an Edible Work of Art – Sugar Coated или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How Le Bernardin’s Executive Pastry Chef Turned a Coconut into an Edible Work of Art – Sugar Coated в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How Le Bernardin’s Executive Pastry Chef Turned a Coconut into an Edible Work of Art – Sugar Coated

On this episode of Sugar Coated, Rebecca makes an elaborate coconut dessert with three-Michelin-star Le Bernardin's executive pastry chef Thomas Raquel Eater is the one-stop-shop for food and restaurant obsessives across the country. With features, explainers, animations, recipes, and more — it’s the most indulgent food content around. So get hungry. Subscribe to our YouTube Channel now! http://goo.gl/hGwtF0

Comments
  • Hand-Making 480 Desserts Each Night at a 2 Michelin Star Restaurant | On The Line | Bon Appetit 1 year ago
    Hand-Making 480 Desserts Each Night at a 2 Michelin Star Restaurant | On The Line | Bon Appetit
    Опубликовано: 1 year ago
    3621145
  • Fine Dining Coconut Dessert with Passion Fruit, Pineapple & Pina Colada - Le Bernardin Inspired 1 year ago
    Fine Dining Coconut Dessert with Passion Fruit, Pineapple & Pina Colada - Le Bernardin Inspired
    Опубликовано: 1 year ago
    32429
  • How a Master Chef Built a Michelin-Starred Italian Restaurant in New York City — Mise En Place 3 years ago
    How a Master Chef Built a Michelin-Starred Italian Restaurant in New York City — Mise En Place
    Опубликовано: 3 years ago
    5676619
  • How The Oldest Chocolate House In New York City Survived A Century | Still Standing 2 years ago
    How The Oldest Chocolate House In New York City Survived A Century | Still Standing
    Опубликовано: 2 years ago
    5965418
  • How Legendary Chef Eric Ripert Runs One of the World's Best Restaurants — Mise En Place 1 year ago
    How Legendary Chef Eric Ripert Runs One of the World's Best Restaurants — Mise En Place
    Опубликовано: 1 year ago
    2005967
  • 100 Layer Sfogliatella: the Most Difficult Italian Dessert Made by Pastry Master Sabatino Sirica 4 months ago
    100 Layer Sfogliatella: the Most Difficult Italian Dessert Made by Pastry Master Sabatino Sirica
    Опубликовано: 4 months ago
    1161210
  • Лучшая ОБЩАГА: как живут студенты Бауманки! 1 day ago
    Лучшая ОБЩАГА: как живут студенты Бауманки!
    Опубликовано: 1 day ago
    226207
  • How Two Master Chefs Run the Only Michelin-Starred Korean Steakhouse  — Mise En Place 3 years ago
    How Two Master Chefs Run the Only Michelin-Starred Korean Steakhouse — Mise En Place
    Опубликовано: 3 years ago
    11841985
  • How Junior's Bakes 5 Million Cheesecakes During A Cream Cheese Shortage | Big Business 2 years ago
    How Junior's Bakes 5 Million Cheesecakes During A Cream Cheese Shortage | Big Business
    Опубликовано: 2 years ago
    6600409
  • How a Master Chef Runs the Only Two Michelin-Starred Mexican Restaurant in America — Mise En Place 3 years ago
    How a Master Chef Runs the Only Two Michelin-Starred Mexican Restaurant in America — Mise En Place
    Опубликовано: 3 years ago
    3068429

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS