• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Is my Bread Overproofed or Underproofed? The single most common question asked online, explained! скачать в хорошем качестве

Is my Bread Overproofed or Underproofed? The single most common question asked online, explained! 4 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Is my Bread Overproofed or Underproofed? The single most common question asked online, explained!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Is my Bread Overproofed or Underproofed? The single most common question asked online, explained! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Is my Bread Overproofed or Underproofed? The single most common question asked online, explained! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Is my Bread Overproofed or Underproofed? The single most common question asked online, explained! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Is my Bread Overproofed or Underproofed? The single most common question asked online, explained!

Description: Ever wonder why your homemade bread turns out dense, gummy, or collapses? This video dives deep into the most common bread faults, particularly underproofed bread and overproofed bread. Learn to diagnose issues like a gummy line in bread, poor oven spring, or a collapsed crust, often misdiagnosed as just "yeast issues" or "underbaked." We'll cover the true culprits behind these problems, from hydration levels and baking temperature to gluten development and proper proofing techniques. Discover why the poke test is crucial for determining when your dough is ready, and how factors like yeast quantity, dough temperature, and even pan size impact your final loaf. Stop guessing and start baking better bread! For a comprehensive guide on fermentation and proofing faults, check out my new book, available free for Baking Assistant members. ------------------------------------ Time Stamps 00:00 Proofing Faults 01:45 Gummy crumb 04:00 Under/over proof 04:35 Under Proof 06:20 Poke Test 07:20 Over Proof 08:55 Overproof Causes 11:02 Underproof Causes 11:30 e-book ----------------------------------- BAKING ASSISTANT Want to learn about exactly what the Baking Assistant offers? Check out the new detailed overview of all of the components included in the August 2025 Baking Assistant Version 1.11 https://drive.google.com/drive/folder... ------------------------------------- NO BS BAKING STORE Get the BAKING ASSISTANT TODAY and lock in your price before the September price increase. See what people are saying in the reviews section! https://no-bs-baking.company.site/ ------------------------------------- Contact: [email protected] ------------------------------------ #BakingTips #BreadMaking #Proofing #OverproofedBread #UnderproofedBread #BreadFaults #HomeBaking #NoBSBaking #BakingHelp #SourdoughTips

Comments
  • The Interplay of Baking Ingredients: Understand & Adjust Your Dough (No More Disasters!) 5 месяцев назад
    The Interplay of Baking Ingredients: Understand & Adjust Your Dough (No More Disasters!)
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • What creates the BEST OPEN CRUMB? Cold proofing or Room temperature? 4 года назад
    What creates the BEST OPEN CRUMB? Cold proofing or Room temperature?
    Опубликовано: 4 года назад
  • Polska Izba Żywności Ekologicznej na targach Natexpo 2025 w Paryżu! 3 дня назад
    Polska Izba Żywności Ekologicznej na targach Natexpo 2025 w Paryżu!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Лучший способ хранения хлеба? 4 проверенных метода 1 год назад
    Лучший способ хранения хлеба? 4 проверенных метода
    Опубликовано: 1 год назад
  • Forget Sourdough — This Summer Bread Is on Another Level! I don't buy bread anymore! 4 месяца назад
    Forget Sourdough — This Summer Bread Is on Another Level! I don't buy bread anymore!
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • The Dark Side Of Sourdough 8 месяцев назад
    The Dark Side Of Sourdough
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • TWO reasons your sourdough doesn't SPRING like this 👆 4 года назад
    TWO reasons your sourdough doesn't SPRING like this 👆
    Опубликовано: 4 года назад
  • Dough Development & Conditioning: Master Elasticity & Extensibility for Perfect Bread 5 месяцев назад
    Dough Development & Conditioning: Master Elasticity & Extensibility for Perfect Bread
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Прекратите передерживать закваску, используйте этот эксперимент, чтобы найти оптимальную расстойку 3 года назад
    Прекратите передерживать закваску, используйте этот эксперимент, чтобы найти оптимальную расстойку
    Опубликовано: 3 года назад
  • Технически важные вещи, о которых вы никогда не слышали, об оптимизации производительности дрожжей. 1 год назад
    Технически важные вещи, о которых вы никогда не слышали, об оптимизации производительности дрожжей.
    Опубликовано: 1 год назад
  • This Baker Works Alone in the Wilderness — His Bread Is Legendary 9 месяцев назад
    This Baker Works Alone in the Wilderness — His Bread Is Legendary
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • 🥖 Настоящий итальянский хлеб без замеса! → БЫСТРО ЛЕГКО ВКУСНО И ОЧЕНЬ ПЫШНО ☁️ 5 месяцев назад
    🥖 Настоящий итальянский хлеб без замеса! → БЫСТРО ЛЕГКО ВКУСНО И ОЧЕНЬ ПЫШНО ☁️
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту 1 месяц назад
    БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Don't make this ONE STUPID MISTAKE when Baking Bread 4 года назад
    Don't make this ONE STUPID MISTAKE when Baking Bread
    Опубликовано: 4 года назад
  • Everything You Need To Know About Baking With Malt. | How it works and Why. 1 год назад
    Everything You Need To Know About Baking With Malt. | How it works and Why.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Обработка теста с высокой гидратацией 2 года назад
    Обработка теста с высокой гидратацией
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Importance of pH in Baking - Explained 4 года назад
    The Importance of pH in Baking - Explained
    Опубликовано: 4 года назад
  • Stop Baking Disasters! Professional Baker's Secret to Perfect Bread & Baking Success 3 месяца назад
    Stop Baking Disasters! Professional Baker's Secret to Perfect Bread & Baking Success
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • НОВИНКА!: Как определить крошку закваски: недостаточно расстоенная или перерасстоенная? 3 года назад
    НОВИНКА!: Как определить крошку закваски: недостаточно расстоенная или перерасстоенная?
    Опубликовано: 3 года назад
  • 18 Sourdough Basics YOU Should Know 11 месяцев назад
    18 Sourdough Basics YOU Should Know
    Опубликовано: 11 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5