У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Brew the BEST New England IPA [Ultimate Hazy IPA Tips & Recipe] или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
New England IPA, NEIPA, or Hazy IPA. No matter what you call it, knowing how to brew your own has some challenges. Today I take a look at my top tips for you to brew the best NEIPA possible an a simple step by step way. I'll also share my Hazy IPA recipe at the end! Scott Janish Blog on Hops: http://scottjanish.com/examination-of... DISCORD: / discord Support the Channel: https://www.etsy.com/shop/TheBruSho Brewing Equipment ► https://www.amazon.com/shop/thebrusho NOTE: Some links are affiliate links, for which I get a small kick back if you use when shopping! Recipe for 5.5 gals (20.8L): -7 gals (26.5L) Water ______________________ -40% Maris Otter [~4lbs] -30% Pilsner [~3lbs] -20% Wheat Malt [~2lbs] -10% Flaked Oats [~1lb] ______________________ 1oz (~28g) Warrior @30 min 2oz (~52g) Motueka @ Whirpool 2oz (~52g) Simcoe @ Whirpool ______________________ -WLP 067 Coastal Haze ______________________ Mash @ 154ºF (~67.8ºC) for about 45 mins Boil for about 30 mins ______________________ Ferment around 67ºF (~19.4C) for 7 Days ______________________ Original Gravity: 1.065 Final Gravity: 1.015 ABV: 6.5% IBUs: ~50 0:00 Intro 0:27 Brew Your Best Hazy 1:35 Grains 3:05 Water 4:14 Mash 4:30 Hops 6:50 Yeast 7:34 Oxidation 10:33 Other Things 11:48 Sample Recipe